973 24 64 17 info@ifortrans.eu

Certificat d'Aptitud Professional (CAP)

Curs dirigit a personal que es vulgui iniciar o actualitzar en la professió de transport de mercaderies o viatgers, tant en àmbit nacional com internacional.

Mercaderies Perilloses (ADR)

Curs dirigit a aquells que es vulguin dedicar professionalment al transport de mercaderies perilloses, sector fitosanitari, oposicions a forces cossos de seguretat de l’Estat (bombers, policies, etc.) o simplement es vulguin obrir una porta més en el mercat laboral.

Animals Vius

Curs dirigit a grangers, treballadors d’aquests, conductors o cuidadors de vehicles de carretera que transportin animals domèstics o de les espècies equina, bovina, caprina, porcina o aus de corral, així com al personal assalariat dels centres de concentració dels escorxadors.

Mercaderies Peribles

Curs dirigit a qualsevol persona que treballi o vulgui treballar en un establiment del sector alimentari (hostaleria, comerç, emmagatzemadors, processadors o transportistes de vehicles frigorífics).

Competència Professional i Agència

Curs dirigit a qualsevol persona que vulgui iniciar la seva agència de transports o ser conductor pel seu compte. Adient per a directius d’empreses de transport, directius de cooperatives de treball associat, o per conservar una targeta de transport heretada.

Conseller de Seguretat

Curs dirigit a qualsevol persona que desitgi exercir les funcions de conseller de Seguretat en fàbriques de productes químics, benzineres, empreses de transports de mercaderies perilloses, etc.

Tacógraf

Curs dirigit a qualsevol persona que vulgui obtenir o actualitzar els coneixements suficients i necessaris per aplicar la normativa adequadament, així com el funcionament dels aparells amb els quals estant dotats els vehicles.

Prevenció de riscos laborals (PRL)

Curs dirigit a qualsevol treballador d’empreses amb necessitats de formació específiques relacionades amb el desenvolupament al seu lloc de treball.

Nàutica (PER)

Curs dirigit a qualsevol persona que vulgui obtenir la llicència per navegar amb vaixells de fins a 15 metres d’eslora i  fins a 12 milles nàutiques de separació de la costa.

Pregunta'ns sobre un curs

Explicans els teus dubtes

ca